SHANXI SHEW-E besi paip Co, Ltd   

PAIP KELULI SHEW-Eadalah sebuah syarikat profesional yang berdedikasi dalam pengeluaran, jualan dan eksportpaip mengasah,paip keluli kepersisandanpaip keluli aloimematuhi ASTM A106,ASTM A335, ASTM A 53, standard EN10305 dan ect.

Perniagaan Antarabangsa kami yang ditubuhkan pada tahun 2008, kami telah 15 tahun perniagaan jualan di China sebelum itu. Semasa perkembangan domestik perniagaan kami, kami telah mewujudkan satu rantaian bekalan yang matang dan boleh dipercayai. Untuk pelanggan-pelanggan kami untuk menyediakan perkhidmatan yang profesional, berkualiti tinggi.

Pada tahun 2008, kami mula meneroka pasaran luar negara. Bergantung kepada tahun pengalaman dalam perniagaan, kami memastikan kualiti produk dari sumber, dengan sistem penghantaran yang cekap bagi memenuhi keperluan pelanggan masa, dan aktif berkomunikasi dengan pelanggan untuk menyelesaikan masalah pelanggan dan memenuhi keperluan pelanggan.

Di selama 9 tahun yang lalu, kami mempunyai khidmat pelanggan di 18 buah negara, yang mengandungi Argentina, Kemboja, Czech, India, Indonesia, Mexico, Maghribi, Pakistan, Arab Saudi, Sepanyol, Thailand, Itali, Vietnam, dll...

Pasukan jualan yang profesional dan sokongan teknikal kami boleh menyediakan sebut harga, pemeriksaan komoditi, pengangkutan, pembayaran, deklarasi Kastam dan satu siri penyelesaian masalah, boleh menyelesaikan semua masalah anda. 

Kami berkeras kejujuran, prinsip kualiti pertama untuk melayan setiap pelanggan, dan akhirnya mencapai situasi menang-menang.Kenapa pilih kami


Maklum balas yang cepat

Apabila kita menerima sebut harga, pasukan jualan kami akan menghubungi anda dalam masa yang singkat.

Nilai tambah

Kami kilang tawaran nilai tambah perkhidmatan seperti letupan tembakan, memotong paip Precision, potong dan menggulung terkini bersenang-senang, adat fabrikasi paip, Bebenang paip, paip Beveling, salutan dan ujian tanpa musnah.

Sokongan teknikal

Jurutera dan metallurgists kami adalah pakar dalam kakisan, tekanan hakisan retak, dan terma konduktiviti. Mereka boleh membantu anda memilih bahan yang terbaik bagi permohonan anda dengan kos terendah.

 

Mengalu-alukan e-mel kepada kami:Info@Shew-esteelpipe.com