Tube ASTM A179 lancar karbon keluli Heat Exchanger

Tube ASTM A179 lancar karbon keluli Heat Exchanger
Berbual sekarang
Maklumat produk

Tube ASTM A179 lancar karbon keluli Heat Exchanger

Shaanxi Shew-E Steel Pipe Co., Ltd   adalah salah satu pengeluar profesional Tube ASTM A179 lancar karbon keluli Heat Exchanger dan pengeksport, kami boleh membekalkan lancar karbon keluli tiub, tiub dan cd cd tubing.Welcome kepada siasatan kami.Kami akan melakukan yang terbaik pada kualiti dan harga untuk menyokong anda.

ASTM A179 meliputi ketebalan minimum-dinding, lancar tiub keluli rendah karbon sejuk ditarik untuk penukar tiub haba, kondenser, dan sama apparatus.Tubes pemindahan haba hendaklah dibuat melalui proses yang lancar dan boleh sejuk disediakan. Haba dan analisis produk hendaklah dilaksanakan di mana bahan-bahan keluli hendaklah menepati komposisi kimia yang diperlukan karbon, mangan, fosforus, dan sulfur. Bahan-bahan keluli hendaklah juga menjalani ujian kekerasan, meratakan ujian, pembakaran ujian, ujian flange, dan ujian hidrostatik.

standard:   ASTM A179

Gred: A179 ASTM


Proses pembuatan:

Lancar dan sejuk ditarik

Shannxi Shew-E Steel Pipe Co., Ltd adalah salah satu astm a179 lancar pembekal tiub dandang terkemuka dan juga pengilang itu terkenal, dilengkapi dengan pelbagai a179 astm profesional lancar kilang tiub dandang, dialu-alukan untuk membeli berkualiti tinggi a179 astm tiub dandang lancar dari syarikat kita.


 

Siasatan