DIN 1630 lancar paip keluli karbon

DIN 1630 lancar paip keluli karbon
Berbual sekarang
Maklumat produk

Shaanxi Shew-E Steel Pipe Co., Ltd   adalah salah satu daripada DIN profesional 1630 lancar paip keluli karbon pengeluar dan pengeksport, kami boleh membekalkan bahan-bahan yang berbeza standard ini, expecially, lancar yang St52.4, paip keluli 13CrMo44 dan St52.4 pipe.Welcome lancar kepada siasatan kami.Kami akan melakukan yang terbaik pada kualiti dan harga untuk menyokong anda. DIN 1630 prestasi tinggi yang lancar pekeliling tiub keluli yang murni. Dan tiub ini sebahagian besarnya digunakan dalam pembinaan loji kimia, kapal, paip-kerja dan untuk tujuan kejuruteraan mekanikal am. Ia direka untuk memenuhi keperluan prestasi tinggi. Seperti biasa. tiada nilai mengehadkan untuk maksimum tekanan kerja yang dibenarkan tiub ini. suhu kerja yang dibenarkan tidak boleh melebihi 300 darjah.

Bahan-bahan: St37.4, st44.4, st52.4

pakej:

1.Large Diameter: Serong berakhir mengikut ANSI B16.25 dengan plastik, permukaan dicat hitam, pembungkusan longgar

2.Small Diameter: Di bawah 2 "hujung lurus, lebih 2" hujung serong mengikut ANSI B16.25 dengan plastik, permukaan dicat hitam, heksagon pakej, yang dibungkus dengan beg tenunan.

Shannxi Shew-E Steel Pipe Co., Ltd adalah salah satu terkemuka din1630 karbon lancar pembekal paip keluli dan juga pengilang itu terkenal, dilengkapi dengan pelbagai din1630 profesional lancar keluli karbon kilang paip, dialu-alukan untuk membeli din1630 berkualiti tinggi lancar paip keluli karbon daripada syarikat kita.

Siasatan