JIS G3445 STKM14 (A, B, C) Karbon Steel Mekanikal Tubing

JIS G3445 STKM14 (A, B, C) Karbon Steel Mekanikal Tubing
Berbual sekarang
Maklumat produk

Shaanxi Shew-E Steel Pipe Co., Ltd adalah salah satu profesional JIS G3445 STKM14 (A, B, C) Karbon Steel Mekanikal Tubing pengeluar / paip dan pengeksport, kami boleh membekalkan bahan-bahan yang berbeza standard ini, expecially, stkm13a, keluli stkm11a tiub, dan tube.Welcome stkm11a keluli untuk pertanyaan kami.Kami akan melakukan yang terbaik pada kualiti dan harga untuk menyokong anda.

Ia digunakan untuk jentera, kereta, basikal, perabot, perkakas dan bahagian-bahagian mekanikal yang lain sebagai paip keluli karbon.

Piawaian industri jepun (JIS) menyatakan tiub keluli karbon, selepas ini dirujuk sebagai "tiub", digunakan untuk kereta jentera, basikal, perabot, peralatan dan bahagian-bahagian mesin yang lain.


pakej:

1.Large Diameter: Serong berakhir mengikut ANSI B16.25 dengan plastik, permukaan dicat hitam, pembungkusan longgar

2.Small Diameter: Di bawah 2 "hujung lurus, lebih 2" hujung serong mengikut ANSI B16.25 dengan plastik, permukaan dicat hitam, heksagon pakej, yang dibungkus dengan beg tenunan.

kita juga boleh menerima adat buatan. Jika anda sedang mencari untuk JIS G3445 STKM14 (A, B, C) Karbon Steel Mekanikal Tubing, Sila

hubungi kami dengan E-mel: info@shew-esteelpipe.com

Siasatan